Recept voor een Marokkaanse lamstajine ~ Ik heb het geluk deel uit te maken van een zeer culinair verantwoord HR team. En ieder kwartaal hebben we een briljant excuus om daar van te profiteren: de Qsessie. Oftewel de kwartaalsessie. Iedere drie maanden stappen we even letterlijk uit ons werk. We verzamelen op een doordeweekse middag bij iemand thuis. Even afstand nemen. We bespreken hoe het gaat met onze doelen, met elkaar en vaak leren we…
Gepubliceerd november 5, 2015 door Wendy
Gepubliceerd januari 13, 2013 door Jeroen
Een recept voor klassieke Franse bourgondische boeuf bourguignon Deze stond al een hele tijd op mijn wensenlijst. Volgens mij spreekt de naam van dit gerecht mij al aan sinds de middelbare school. Ik weet eigenlijk niet waarom. Misschien hou ik diep van binnen van de klassieke Franse keuken of dacht ik vroeger dat een gerecht met z’n naam wel heel lekker moest zijn. Of is het omdat ik een grote voorkeur heb voor vlees. Ik…
Lees meer Boeuf bourguignon, een authentieke Franse klassieker