Een recept om Franse Madeleines te maken ~ Nu wij niet meer om de hoek van de Franse bakker wonen kunnen we daar ook geen Madeleines meer kopen. Oh nee, wat nu? Zelf maken dus. Komt het even goed uit dat we op culinaire vakantie in Normandië zijn met Frans als thema. Zo gezegd, zo gedaan. Ik dacht altijd dat Madeleines maken heel moeilijk was. Dat er een magische Franse truc aan te pas kwam.…
Gepubliceerd augustus 6, 2014 door Wendy
Een recept voor heerlijke appeltaart zonder geraffineerde suikers Kun je een appeltaart bakken zonder suiker te gebruiken? En is die dan ook écht lekker? Ja! Ik had al eens geëxperimenteerd met het bakken van een “suikervrije” appeltaart omdat een vriendin geen geraffineerde suiker verdraagt en we toch iets feestelijks met haar wilden vieren. Ik was positief verrast over het resultaat! Wat een heerlijke ontdekking, zo’n gezonde taart. Sindsdien was dat een reden om te blijven…