Een recept om Fransevisserszoutmelange te maken ~ We waren onlangs op culinaire vakantie naar Normandië. Daar kookten wij een paar heerlijke Franse gerechten, zoals coquilles en sliptong. Deze zullen recepten zullen we binnenkort wel publiceren. Beide gerechten waren verrassend simpel om te maken en erg smaakvol. Dat kwam mede door het gebruik van een zoutmelange. De eerste keer moest ik de zoutmelange nog maken, dus dat nam wat tijd in beslag. Ik heb de coquilles…

Lees meer Visserszoutmelange

Vis

Een recept voor tonijn. De eerste keer dat ik tonijn at was ruim 15 jaar geleden in London, ik was ongeveer 22. We waren met het hele gezin een lang weekeinde naar London om het 25-jarige huwelijk van onze ouders te vieren. Een van de avonden streken we neer in een restaurant, alwaar ik kennis maakte met perfect gegrilde tonijn, bestrooid met weinig anders dan een beetje zout en peper. Jaren later heb ik daar…

Lees meer Tonijn in grapefruitsap

Vis