Mexicaanse kruidenmengsel

Een recept voor een Mexicaanse kruidenmengsel ~

Met dit eenvoudige kruidenmengsel uit het boek La Cantina kun jij je gerechten een Mexicaans tintje geven. Gebruik het om je vlees of kip fajita’s te kruiden. Of gebruik het, zoals wij doen, in de beroemde Mexicaanse chocoladesaus: rode mole.

Wat heb je nodig

  • 1 el kaneel
  • 1 el komijnpoeder
  • 1 el gerookte paprikapoeder (pimenton)
  • 2 tl piment
  • 2 tl gemalen steranijs
  • 1 tl gemalen kruidnagel

Aan de slag

Dit is waarschijnlijk het makkelijkste recept op ons weblog:
Doe alles in een schaaltje. Door elkaar husselen. Klaar.
In een luchtdichte verpakking een tijdje houdbaar.

Ingrediënten Mexicaanse kruidenmix
Ingrediënten Mexicaanse kruidenmix
De verhoudingen van de kruiden
De verhoudingen van de kruiden
Mexicaanse kruidenmix
Mexicaanse kruidenmix

Eet u smakelijk!
Wendy & Jeroen

Ben jij de eerste die reageert?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *