Een recept voor Albondigas in tomatensaus. Update oktober 2012: Onlangs hebben we Pimenton de La Vera ontdekt: gerookte paprikapoeder uit de regio La Vera. Dit geeft je gerechten een typisch Spaanse smaak, en mag eigenlijk niet ontbreken aan dit gerecht, daarom hebben we het aan dit recept toegevoegd. Dit ingrediënt staat niet op de foto’s. Tijdens onze culinaire week in La Palma stond dit recept op de planning. Helaas zijn we er toen niet meer…
Gepubliceerd januari 25, 2012 door Jeroen
Gepubliceerd januari 11, 2012 door Jeroen
Tijdens onze culinaire week op La Palma (Canarische eilanden) oktober 2011 hebben we de lekkere dipsaus Mojo Rojo ontdekt. Er is ook Mojo Verde, maar die haalt het niet bij de rode variant. Het is niet echt een dipsaus, maar je kunt er wel bijvoorbeeld manchego kaas in dippen, of een toastje. Mojo Rojo is ook erg lekker bij aardappelen en vis. Eigenlijk kan het wat ons betreft bijna overal bij. Lekker, gezond en nog…